PASSIE

Bewegen is mijn grootste passie. Nieuwe dingen leren en uitproberen horen daarbij. Van een voetballer in hart en nieren ben ik een danser en dansdocent geworden. Door verschillende blessures en werk als fitness begeleider, heb ik de muren van een sportschool vaker gezien dan me lief is. Via Kung-fu kwam ik in aanraking met meditatie en yoga. Jarenlang ben ik trouw iedere ochtend vroeg opgestaan voor mijn oefeningen. Omdat ik het liefst buiten sport, ben ik al enige jaren aan het hardlopen, wielrennen en zwemmen. Als ik de kans krijg, sta ik in de winter op de schaats en in de zomer op de skates.

UPDATE

Sinds juli 2019 heb ik klimmen en boulderen ontdekt. Een mooie uitdagende sport waar ik leer op een geduldigere manier te sporten. Daarnaast heeft het fietsen zich deels verlegd naar de mountainbike. Ik hoop de aankomende jaren alles met elkaar te combineren en mogelijk opnieuw geïnspireerd te worden door andere vormen van bewegen.

ERVARING

Ook op maatschappelijk gebied heb ik wat omzwervingen gemaakt. Na mijn studie HBO P&A heb ik ervaring opgedaan in verschillende HRM functies. Ik ben jaren werkzaam geweest als dansdocent bij Touchée Dance Company en heb dit gecombineerd met het geven van workshops. Daarnaast heb ik op verschillende sportscholen gewerkt als fitnessbegeleider, pilates- en zumbadocent voordat ik in de fysiotherapie terecht kwam . Als mens probeer ik in beweging te blijven door veel te lezen. Er liggen altijd minimaal 3 boeken op mijn nachtkastje (of zwervend door ons huis). Iets om te ontspannen, iets om me in mijn vak verder te ontwikkelen en iets om me als mens te ontplooien. Deze ervaring gebruik ik voor een veelzijdige en persoonlijke benadering.

UPDATE

Sinds september 2020 maak ik onderdeel uit van het team CBT4T bij Pento. Dit is een veelzijdige multidisciplinaire groepsbehandeling voor tinnitus.