What’s new #4

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Het is zeker weer tijd voor een What’s new.

Het afgelopen jaar heb ik weinig aandacht aan de site besteed. Maar dat gaat veranderen. Ik heb voor de aankomende weken tijd vrijgemaakt om er weer wat energie in te steken. Het begint met de een nieuwe Blog en ik heb nog een paar ideeën voor nieuwe post. Daarnaast wil ik het informatieve gedeelte weer verder aan gaan vullen. Te beginnen met enkele website die goede en onderbouwede informatie bevatten. Daarnaast wil ik meer aandacht besteden aan mijn samenwerkingspartners en goede beweeg mogelijkheden in Utrecht en Utrecht Oost waar ik werkzaam ben.

Maar eerst de websites:

http://tendinopathyrehab.com/

Dit is een site volledig gericht op onderzoek en behandeling van pees problematiek. Peter Malliaras is een onderzoeker en behandelaar en probeert een vertaalslag te maken van wetenschappelijk onderzoek en de implicaties voor de praktijk. Zeer informatief en leerzaam.

http://www.retrainpain.org/nederlands

Deze gratis online cursus leert u op een wetenschappelijk onderbouwde manier het verminderen van de symptomen en het terugkeren naar het leven dat u wilt leven.

Ik heb weer een paar mooie boeken gelezen en ben aan het lezen. Maar daarover later meer.

Groet,

Menno
[/av_textblock]