What’s New! #1

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
De eerste What’s New!

Naast mijn blog deel ik graag informatie van inspirerende mensen en makers. Onder het menu INSPIRATIE vind je 8 posts.

  • Websites
  • Podcasts
  • Video
  • Apps
  • Lezingen
  • Must reads
  • Artikelen
  • Wat lees ik?
Deze posts vul ik regelmatig aan. Ik ontvang ook graag aanvullingen van bezoekers. Door middel van een “What’s New” laat ik weten welke aanvullingen er zijn en eventueel van wie. Ik lees, kijk en hoor graag alles wat ik toevoeg. Het kan dus zijn dat het even duurt voor ik iets heb verwerkt en toevoeg. Ik probeer selectief te zijn in wat ik toevoeg en zal altijd persoonlijk laten weten aan degene die een aanvulling voorstelt, waarom ik het voorstel wel of niet heb toegevoegd.
Veel lees-, kijk- en luisterplezier.
Menno

[/av_textblock]